Dasar Privasi

Privasi Anda:
BeratBadanku.com adalah komited untuk melindungi privasi anda. Dasar privasi ini menerangkan jenis maklumat peribadi yang kami kumpulkan dan bagaimana kami melindunginya serta menggunakannya.

Maklumat Yang Dikumpul:
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web BeratBadanku.com kecuali jika dinyatakan terlebih dahulu oleh kami.

Maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui borong pertanyaan online akan dikumpul dan diguna oleh kami untuk tujuan komunikasi serta membantu penyediaan jawapan yang berkesan bagi soalan anda.

Pautan Kepada Laman Web Yang Lain:
BeratBadanku.com mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.

Pengumpulan Maklumat Standard:
Semua penyemak imbas menjejaki dasar maklumat tentang pengunjungnya. Maklumat ini merangkumi, tetapi tidak terhad kepada, alamat IP, jenis dan bahasa penyemak imbas, masa mengakses dan alamat laman Web perujuk.

Maklumat ini tidak boleh secara khusus dan langsung mengenal pasti pengunjung ke laman web ini. Maklumat tersebut akan digunakan untuk tujuan pentadbiran umum serta membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan.

Penggunaan Kuki:
BeratBadanku.com mungkin menggunakan kuki untuk menyimpan maklumat tentang keutamaan dan sejarah pengunjungnya supaya lebih berkesan dalam melayani pengunjungnya dengan bahan-bahan dan perkhidmatan yang lebih sesuai.

Rakan kongsi pengiklanan kami dan pihak ketiga yang lain mungkin juga menggunakan kuki atau skrip untuk mengesan pengunjung ke laman web kami untuk memaparkan iklan dan maklumat komersil. Pengesanan tersebut akan dilakukan secara langsung oleh pihak ketiga melalui pelayan web mereka sendiri dan ditakluk oleh dasar privasi mereka sendiri.

Mengawal Privasi Anda:
Kebanyakan daripada penyemak imbas web menerima kuki secara automatik, tetapi anda mempunyai keupayaan untuk mengaktif atau menolak kuki.

Anda boleh mengubah tetapan penyemak imbas anda untuk mematikan kuki jika anda mempunyai masalah privasi. Jika anda memilih untuk menolak kuki, mana-mana tetapan dan keutamaan yang dikawal oleh kuki tersebut termasuk keutamaan pengiklanan akan dipadam dan mungkin perlu dibuat semula.

Pengiklanan Menggunakan Google Advertising:
Semua iklan yang dipaparkan oleh Google, Inc, dan syarikat terafiliasi boleh dikawal dengan menggunakan kuki. Kuki ini membolehkan Google untuk memaparkan iklan berdasarkan kunjungan anda ke laman web ini dan laman lain yang menggunakan perkhidmatan iklan Google. Pelajari cara untuk keluar daripada penggunaan kuki daripada Google. Seperti yang telah disebutkan di atas, pengesanan ataupun mekanisme lain yang dilaksanakan oleh Google melalui kuki adalah tertakluk kepada dasar privasi Google sendiri.

Maklumat Mengenai Pertanyaan Lanjut:
Untuk sebarang pertanyaan lanjut mengenai dasar privasi ini sila hubungi kami melalui borong pertanyaan online berikut: http://www.beratbadanku.com/hubungi-kami

  
Tarikh Akhir Kemaskini: 20-10-2010

Comments on this entry are closed.

Hakcipta © 2010-2013 BeratBadanku.com - Semua Hak Terpelihara.