Tentang Kami

BeratBadanku.com adalah laman web yang bermaklumat tentang berat badan bagi orang Malaysia. Semua pengguna laman web ini boleh menggunakannya secara percuma.

BeratBadanku.com tidak akan mengumpul maklumat peribadi anda (seperti nama anda, alamat, e-mel dan nombor telefon) kecuali dinyatakan sebaliknya. Kami tidak akan menjual maklumat peribadi anda kepada pihak ketiga untuk alasan apapun.

BeratBadanku.com BUKAN penasihat perubatan atau kesihatan, dan TIDAK memenuhi syarat dan berkuasa memberikan sebarang nasihat perubatan dan kesihatan untuk para pengguna laman web ini. Oleh itu, jika anda tidak pasti tentang implikasi sesuatu maklumat atau kandungan laman web ini, ia adalah tanggungjawab anda untuk menghubungi penasihat atau doktor perubatan di kawasan anda untuk konsultasi tentang implikasi tersebut.

Ia adalah penting untuk dicatat bahawa BeratBadanku.com tidak ada kaitan dengan mana-mana pihak pembekal ubat, penasihat kesihatan ataupun ejen syarikat tertentu dari segi kewangan dan peraturan undang-undang negara.

Maklumat lanjut mengenai BeratBadanku.com boleh didapati di bahagian Penafian laman web ini, dan itu adalah tugas anda untuk membaca “Penafian” laman web tersebut dengan teliti sebelum menggunakan laman web BeratBadanku.com.

Untuk menghubungi kami tentang laman web BeratBadanku.com, sila menulis kepada kami melalui laman Hubungi Kami.

Terima kasih atas kunjungan dan perhatian anda.

  
Pihak Admin
http://www.BeratBadanku.com/

  
Tarikh Akhir Kemaskini: 20-10-2010

Comments on this entry are closed.

Hakcipta © 2010-2013 BeratBadanku.com - Semua Hak Terpelihara.